Tonic Studios Craft Kit 24 products Birthday CardsHallo lieve knutsel vrienden, vandaag heb de eerste kaarten met Tonic Studios Craft Kit 24 voor jullie. Het kleurenschema is super vrolijk want het is feest, de Craft Kit bestaat 2 jaar en dat moet gevierd worden. Met een zeer goed gevulde kit mag je deze maand meefeesten met Tonic Studios.


Hi lovely crafty friends, today I have the first cards with Tonic Studios Craft Kit 24 for you. The color scheme is super cheerful because it is a party, the Craft Kit has been around for 2 years and that must be celebrated. With a very well-stocked kit you can party along with Tonic Studios this month.Compensated affiliate links may be used at no cost to you, thanks for your support!


Tonic Studios Craft Kit 24 products Birthday Cards


De kit bevat een easel kaart set, ik heb gekozen om gewone kaarten te maken om een ander manier te laten zien hoe je deze set kunt gebruiken.


The kit contains an easel card set, I chose to make regular cards to show another way how you can use this set.

Ik zal jullie eerst alle producten van de kit laten zien.


Let me first walk you through all the products in the kit.

Het knutsel mapje, stempels en sticker en er zit ook weer een bewaarmap in de kit deze maand.


The craft wallet stamps
and sticker there is also a binder in this months kit.

Craft Perfect spiegel, glitter en classic cardstock.

Craft Perfect mirror,
glitter and classic card.
Een regenboog aan kleuren met het Craft Perfect papierblok.

a rainbow of colour with
the craft perfect paper pack.


Een hele uitgebreide easel kaart set.

A really big Easel card die set.


Een ballon trio shaker navulling set die bij de ballonnen stans hoort.

A balloon trio shaker refill set to match the balloons die.


Een Nuvo confetti een schattige mini glitter drops en gewone maat vintage drops
een mini stempeldoos en glitter marker.

a Nuvo confetti a cute mini
glitter drops and full size vintage drops
a mini ink pad and
glitter marker.


En hier zijn de woord stansen.

And here are the sentiment dies.
Er zit ook een exclusieve super schattige sleutelring in en er zit een giftcard in om online te besteden. Ik heb de mijne al gebruikt:-)

there is also an
exclusive super cute crystal drops keyring

and there is a gift card
in this month’s kit to spend online I already spend mine:-)

Voor de eerste kaart heb ik de glitter cardstock achter het frame bevestigd en aan de achterkant van het geheel heb ik foam getaped en de cirkel heb ik vrij gelaten. Ik heb de oranje cirkel aan de achterkant geplakt, dit zorgt voor een leuke dimensie.
For the first card I glued the glitter card to the
back and added 
foam to the back of the complete piece and kept the circle open. I taped the
orange circle to the back 
this creates some fun
dimension.


Ik heb een rand achter het frame geplakt, voor een leuk gekleurd effect achter het zwarte frame. Ik heb ook delen van een cirkel die over was op de kaart geplakt dat maakt het wat speelser. I added the edge taped that to the back of the frame for a fun coloured effect behind the  black frame. I also added parts of a circle that was leftover on the card to make it more playful. 


Ik heb de gestanste cirkel doorgeknipt en in delen achter de tekst geplakt, zodat het geen volledige cirkel meer is het geeft een leuke effect en hij is beter te zien. En ik heb een paar sterren toegevoegd om deze kaart af te maken.


I cut die cut circle in half and added it in parts behind the sentiment, this way it’s not a complete circle anymore, it gives a fun effect and it shows better. And I added a few stars
to finish
this card.Voor de volgende kaart heb ik een cirkel uit de eerste achtergrond gesneden en ik heb het frame een beetje scheef opgeplakt.


For the next card I added a circle cut out of the first background and I added the frame a bit off set. 


Ik heb de tekst gestempeld en uitgeknipt en ik heb de kleine ster in de opening in het frame geplakt en nog een paar op de glitter cirkel.

I stamped and cut
sentiments 
and I added the little
star in the space in the frame and a few more on the glitter circle.En hier is de laatste kaart, ik heb nog een cirkel uit glitter cardstock gesneden en ik heb hem over de rand van de zwarte cirkel geplakt om weer een ander look te krijgen en niet om voor de hand liggende te gaan.And here is the last card I have
another circle cut out of glitter card and I add that a bit
over the edge of the circle just to have another
different look and not to go for the obvio
us.


De glitter sterretjes zijn uit restjes gestanst en zijn zo meteen een leuk embellishment, een goede manier om je papier op te gebruiken.The glitter stars are cut from scraps and are make a nice embellishment, a good way to use up your paper.De Tonic Studios Craft Kit is exclusief verkrijgbaar bij

Tonic Studios USA en Tonic Studios UK (+ rest van de wereld)
Als je dit kleurenschema of de gebruikte producten leuk vindt maar je geen hele kit wilt alle producten uit de kit en die ik heb gebruikt voor deze kaarten behalve de exclusieve kit producten staan onderaan deze post.


The Tonic Studios Craft Kit is available exclusive at

Tonic Studios USA en Tonic Studios UK (+ rest of the world)
If you like this color scheme or the products used but you don’t want a whole kit, all products from the kit that I used for these cards except the exclusive kit products are at the bottom of this post.En hier is de video voor jullie. Veel kijkplezier!


And here is the video for you. Have fun watching!
Ben je nog geen abonnee op mijn YouTube kanaal, abonneer je dan gratis, dat vind ik echt leuk! Alvast bedankt en bedankt voor je bezoek!

If you are not yet a subscriber to my YouTube channel, subscribe for free, I really appreciate it! Thanks in advance and thanks for stopping by!