Lettertypes
zijn superleuk om te gebruiken op je projecten, als je bekend bent met mijn
ontwerpen heb je me al verschillende lettertypes zien gebruiken. Vandaag wil ik mijn favorieten met je delen.Fonts are super fun to use on your projects, if you are familiar with my designs you have seen me use a bunch of different fonts. today I want to share my favorites with you.Als je het leuk vindt om zelf
teksten toe te voegen aan je projecten is het leuk om te kunnen kiezen uit
verschillende soorten, iedere keer dezelfde gaat vervelen, toch.
Nu zijn er veel verschillende
categorieën waar je uit kunt kiezen, een sierlijke krul, een serieuze basic of
een speels script lettertype er is volop keuze.

If you like to come up with sentiments yourself and add them to your projects it’s great to have a choice out of different fonts, every time the same gets boring, right.Now there are many categories to choose from, a fancy curl, a serious basic or a playful script type there’s lots of choice.

Vandaag wil ik een paar van mijn favoriete
lettertypes laten zien en ik ga laten zien waar je ze gratis kunt vinden om te downloaden en installeren op de computer


Today I want to share a few of my favorite fonts and I will show you where to find them for free to download and instal on your computer

De eerste is er een die ik telkens
weer gebruik, het is Carbon 14 labeler, hij lijkt op zo’n lettertang van
Dymo die ik vroeger had, met een plastic strip waar de letters op kwamen liggen
 Je kunt de grootte en de kleur van
de strip aanpassen naar wens de letters blijven altijd wit.

The first that I reach for a lot is
Carbon 14 labeler, it looks like a Dymo labelwriter, the old fashioned one I
used to have, with the plastic strip where the letters lay on top
 You can adjust the size and colour
of the strip to your desire the letters will always stay white.


Andere lettertypen die ik leuk vind, zijn typemachine-lettertypen, die zich een ouderwetse typemachine herinneren waar je echt wat kracht moest gebruiken om je letters op papier te krijgen 🙂 super gaaf en ze zien er ook geweldig uitOther fonts I like are typewriter fonts, who remembers an old fasioned typerwrite where you had to really use some strenght to get your letters on paper:-) super cool and they look amazing too
1952 RHEINMETALL   Albertshal typewriter  Corona 3 typewriter


Dan zijn er nog Fantasy lettertypes,  Beyond wonderland is een sprookjesachtig lettertype dat ik mooi vind, ik gebruik dit nu al een tijdje als watermerk op mijn foto’s. En hier zijn nog 2 leuke lettertypes  A box for    Earwig factory  


Then we have fantasy fonts, Beyond wonderland is a fairy tale like font that I love, I use this for the watermark on my pictures for a while now. And 2 more fun fontsHandlettering is op dit moment erg populair en ik vind het mooi en een geweldige manier om te knutselen, maar het is niet iets voor mij, ik denk dat ik veelzijdig genoeg ben:-) met brush lettertypen kun je hetzelfde effect krijgen. Dus hier zijn enkele leuke lettertypen

Vendetta    Bromello    Luna 
Handlettering is really hot right now and I think it’s beautiful and a wonderful way to craft, but it’s not for me, I think I’m versatile enough:-) with Brush type fonts you can get the same effect
So here are some fun fonts 
Vendetta    Bromello    Luna


En dan als laatste heb ik handgeschreven lettertypes voor je, je kunt deze lettertypen ook gebruiken voor het afdrukken van je eigen uitnodigingen, bedankkaarten of een bericht / citaat voor binnenin een kaart

And then finally I have some handwriting font for you, you can also use these fonts for printing your own invitations, thank you cards or a message/quote to go inside a card


Ik hoop dat je deze post leuk vond over lettertypen, ik vind het leuk om te horen wat je denkt en of je meer van dit soort berichten wilt, bedankt voor je bezoek

I hope you liked this post about fonts, I love to hear what you think and if you would like more posts like this, thanks for stopping by