Vandaag heb ik een kaart voor jullie met verschillende technieken met Paper-Soft-Color van Viva Decor, leuk om zelf uit te proberen.Eerst heb ik met een sjabloon Versamark aangebracht, daarna geembost met Clear embossingpoeder.

 

Daarna heb ik met een draaiende beweging heb ik het papier gekleurd met Paper-Soft-Color Aqua en Magenta met behulp van een sponsstokje. Poets met een doekje over het papier om PSC van het geemboste gedeelte af te halen.


Ik heb wat PSC op mijn werkblad aangebracht en verdund met wat water.


Daarmee heb ik met een Fan brush heb ik wat spetters gemaakt. Gewoon op de fan brush tikken voor druppels.Met een penseeltje heb ik iets hoger boven het papier druppels laten vallen, voor mooie grote druppels. de druppels heb ik even laten intrekken en daarna gedept, voor een zacht effect.
Laat ze drogen voor een iets feller effect.
Hier zijn de druppels in close-up.


Ook de bloemen zijn gekleurd met Paper-Soft-Color, ik heb een korte video gemaakt om te laten zien hoe ik dat gedaan heb.
Veel knutselplezier!

Gerry van der Velden 


Gebruikte producten:
6890 – Paper-Soft-Color – Aqua
6723 – Paper-Soft-Color – Magenta
6697 – Paper-Pen – Magenta
453103 – Lea’bilitie – Blossom
451895 – Lea’bilitie – Keys
470715047 – Dutch Mask Art – Mask Art Swirls
63020 – Fan brush 2 – 20833
390116 – Mboss Embossing powder – Clear