Vandaag heb ik de video voor je waarin ik laat zien hoe ik een achtergrond waarbij ik het plasticfolie opnieuw gebruik wat ik in een vorige video gebruikte. Die video vindt je hier

Today I have the video for you where I’m going to show how I make a background reusing the plastic wrap I used in a previous video. That video you can find hereIk hoop dat jullie de kaart en de video leuk vinden, altijd super leuk om te lezen, dus laat even een berichtje achter als je tijd hebt. En ben je nog geen abonnee op mijn YouTube kanaal, abonneer je dan gratis, ik waardeer het zeer! Alvast bedankt!
I hope you like the card and the video, always super nice to read, so leave a message if you have time. And if you are not yet a subscriber on my YouTube channel, subscribe for free, I really appreciate it! Thanks in advance!

Bedankt voor je bezoek!

Thanks for stopping by!


Cosmic Shimmer Pixie Powder Lava Red CSPPLAVA
Cosmic Shimmer Pixie Powder Straw Yello CSPPSTRAW
CEDME002 mini expressions happy birthday
Viva decor stamp flowers & butterflies