Zoals beloofd heb ik de video met de Gelatos waterverf achtergrond voor jullie, ik laat zien hoe ik van Gelatos een waterverf maak om een mooie achtergrond te maken.

As promised I have the video with the Gelatos watercolour background for you, I show how to turn Gelatos into a watercolor to create a beautiful background

Ik hoop dat je mijn video leuk vindt. Als je ondertitels wilt in- of uitschakelen, kun je HIER zien hoe je dat kunt doen. In de beschrijvingsruimte onder de video heb ik ook meer informatie over het aanpassen van de snelheid van de video. Veel kijkplezier!

I hope you like my video, if you want to turn subtitles on or off, you can see HERE how you can do that. In the subscription box below the video I have also more info about adjusting the speed of the video. Have fun watching!

Gerry van der Velden

CED7106 Backgrounds swirly vine
CED1432 Perfect Peony complete petals
Gelatos Butter Cream
Gelatos Lemon
Gelatos Mango
Gelatos Tangerine
Gelatos Melon metallic
Gelatos Bubble Gum
Gelatos Red Cherry
Tim holtz 660225 Friend thinlits